Hammerfest Alpinklubb
any alt

Skiglede for store og små!

Var filosofien er at all ski kjøring er gøy! - Vi skal skape mestring med svinging, ploging, hopping og lek gjennom hele den herlige Hammerfest vinteren.

Trenings Grupper

Grupper er delt på alder men, barnas evner vil bli vurdert når vi tildeler grupper som at alle kan føle mestring gjennom trening.

Denne gruppen er til utøverne som er skivante og som ønsker å trene alpint. Fokus på Varierte Skiaktiviteter med løypekjøring (Slalåm, SSL, Super-G) men også innslag av øvelsesdrilling/organisert frikjøring og hopping/freestyle etter forhold.

Treningsgruppen som passer alle som er glad i å bevege seg og ønsker å lære seg grunnleggende skiferdigheter gjennom lek og morsomme øvelser. Fokus på skiglede, og grunnleggende ski ferdigheter. Barna klarer og kjører på ski og tar heisen på egenhånd. Er barn usikker er det lurt å ha en voksen med på trening.

Dette vil da være et tilbud hvor barna samles og kjører/leker samen og grunnleggende ski ferdigheter. Barna klarer og kjører på ski og tar heisen på egenhånd. Er barn usikker er det lurt å ha en voksen med på trening.

Dette vil da være et tilbud hvor barna samles og kjører/leker samen og grunnleggende ski ferdigheter. Voksen/foreldre bør være med.

Alle som er litt eldre men syntes fortsatt det er gøy å kjøre fort på ski!

Trenings Tider

Ukedag Tid Gruppe
Torsdag 18.00 – 19.00 U6
18.00 - 19.30 U8, U10 & U12
19.30 – 21.00 Masters
Søndag
KLUBBKVELD – Kveldsmat i Alpinhuset etter trening
18.00 – 19.00 U6
18.00 – 19.30 U8, U10 & U12

• Påmelding på trening via Spond App
  • Gruppe kode: ZSIGA
MER INFO I FACEBOOK GRUPPE "Slalomtrening Hammerfest"

Kostnad

• Alle utøverne må være medlem i Hammerfest Alpinklubb via Min idrett i tillegg må alle utøverne kjøpe eget heiskort.
  • Klubben har ikke treningsavgift.