Hammerfest Alpinklubb
any alt

Om klubben

Hammerfest alpinklubb var opprinnelig en gruppe i Hammerfest skiklubb, men ble etter hvert skilt ut som egen hammerfest Alpinklubb ble stiftet i 1989. Alpinklubben drev sin virksomhet i tilknytning til Reindalen alpinsenter. Dette anlegget gikk konkurs og alpinklubben overtok da driften.

Driften av bakken foregår nå utelukkende på dugnadsbasis. Bakken er åpen fire dager per uke gjennom sesong så lenge vær tilretter dette. Klubben arrangerer I tillegg er det mulighet å leie bakken til private arrangementer. Klubben har også reetablert aktiv alpin gruppe, som har 50+ ivrig barn og voksne som trener to ganger per uke. Gruppen er med på delta renner i Finnmarks og arrangeres årlige renn i Hammerfest og andre arrangementer.

Hammerfest Alpinklubb bidrar til lokalsamfunnenes vitalitet og velvære ved å fremme friluftsliv, fremme en følelse av forvaltning av naturområder, legge til rette for sosiale forbindelser og støtte økonomisk utvikling. Klubben samarbeides med mange lokal selskaper og jobber sammen mot å få flere barn og voksen i aplin bakken.

Skiglede til alle!

Dugnads

Heisen går ikke rundt og vaflene stekes ikke av seg selv. Hammerfest Alpinklubb er dugnadsbasert.

Hvis du har lyst å bidra tar gjerne kontakt via Hammerfest Alpinklubb facebook side.

Samarbeidspartnere

Hammerfest er stolt å samarbeide med mange lokal større og mindre selskaper 2024 – 2026. Dette betyr at vi kan sammen bidrar til lokalsamfunnenes vitalitet og velvære ved å fremme friluftsliv, fremme en følelse av forvaltning av naturområder, legge til rette for sosiale forbindelser og støtte økonomisk utvikling.

... ... ... ... ... ... ... ...

Har du eller din selskap lyst å samarbeide, tar gjerne kontakt via e-post: post@hammerfest-alpinklubb.no